Kaksi sarjavoittoa Kotka-Paineista

16.2.2020

Heinolan Iskun junioripainijat osallistuivat vahvalla yhdentoista painijan joukkueella kotkalaisseura Popinniemen Iskun järjestämiin hyvätasoisiin Kotka-Paineihin.

Sarjavoittojakin iskulaisille tuli kaksi kappaletta, joihin kykenivät Aapo Raatikainen, aloittelijat 22kg ja Niilo Nurminen, 13-vuotiaiden 42kg.

Hyvässä voittoputkessa oleva Aapo selätti kaikki kolme vastustajaansa. Samassa sarjassa otteli pirteästi myös Vili Järvinen saaden yhden otteluvoiton ja sijoittumalla pronssille.

Myös Niilo Nurminen on kehittynyt mukavasti ja otti pistevoitot molemmista vastustajistaan.

Hopeamitalin arvoisesti painivat iskulaisista Jasper Hannula (13-v. 34 kg), joka otti yhden otteluvoiton ja kärsi yhden tappion. Myös Roni Laine otteli hienosti, vaikka oli kolmisen kiloa vastustajiaan kevyempi. Hän selätti kaksi vastustajaansa ja kärsi yhden tappion sijoittuen hopealle sarjassaan aloittelijat 37kg. Samassa sarjassa Aarni Lehto jäi tällä kertaa ilman otteluvoittoa sijoittuen neljänneksi.

Pronssimitalille yltivät tyttöjen aloittelijat 23kg sarjassa paininut Nella Raatikainen, joka hankki yhden otteluvoiton. Myös Viljo Nykänen voitti yhden vastustajansa sijoittuen pronssille sarjassaan 13-v. 39kg.

Kovia otteluita kävi läpi myös Miron Issajev aloittelijoiden 26kg:n sarjassa. Miron onnistui voittamaan yhden ottelun sijoittuen neljänneksi.

Joona Pennanen kävi kaksi ottelua, jotka tosin päättyivät Joonan tappioon, mutta hän sai arvokasta kokemusta hyvätasoisista vastustajistaan, sijoittuen pronssille kadettien 71kg:n sarjassa.

James Nurmi otteli kovatasoisessa kadettien 60kg:n sarjassa, mutta tällä kertaa ei otteluvoittoa Jamekselle tullut ja sijoitus oli viides.

Kilpailuihin osallistui 123 painijaa kahdestakymmenestäyhdestä seurasta. Seurapisteissä Heinolan Isku oli hienosti kolmas.