Iskun painijat Janakkalassa

10.2.2020

Heinolan Iskun junioripainijat osallistuivat neljän pojan joukkueella Kauko Lehtosen muistopaineihin, jotka Janakkalan Paini-Ilves järjesti lauantaina Turengissa.

Aapo Raatikainen jatkoi voittokulkuaan ottaen sarjavoiton aloittelijoiden 22 kg:n sarjassa. Aapo selätti molemmat vastustajansa nopealla niskalenkillä.

Myös Joona Pennanen otti sarjavoiton, mutta tällä kertaa Joona ei päässyt ottelemaan, koska muita samanpainoisia poikia ei punnitukseen ilmaantunut kadettien 71 kg:n sarjassa.

Jasper Hannula aloitti selkävoitolla virolaisesta vastustajasta. Sen jälkeen tuli kolme tappiota, jotka tiesivät Jasperin sijoittumista neljänneksi kovatasoisessa alle 12-vuotiaiden 32 kg:n sarjassa.

Viljo Nykänen jäi tällä kertaa ilman otteluvoittoa, mutta sijoittui kuitenkin pronssille 12-vuotiaiden 40 kg:n sarjassa.

Kilpailuihin osallistui 104 painijaa 22:sta painiseurasta. Seurapisteissä Heinolan Isku sijoittui seitsemänneksi.