Loppiaispainit

6.1.2020

Heinolan Iskun junioripainijat osallistuivat kuuden pojan joukkueella Järvenpään Voimailijoiden järjestämiin Loppiaispaineihin.

Sarjavoittajaksi iskulaisista kykeni aloittelijoiden 22 kg:n sarjassa paininut Aapo Raatikainen, joka lempiliikkeellään, niskalenkillä, selätti nopeasti kaikki kolme vastustajaansa.

Jasper Hannula voitti yhden vastustajansa selälleen, mutta kärsi selätystappion virolaiselle vastustajalleen, sijoittuen hopealle 33 kg:n sarjassa.

Pronssille sijoittuivat iskulaisista aloittelijoiden 33 kg:n sarjassa paininut Roni Laine ja kadettien 71 kg:n sarjassa paininut Joona Pennanen.

Viljo Nykänen voitti ensimmäisen ottelunsa, mutta kaksi seuraavaa ottelua päättyivät tappioon. Viljon lopullinen sijoitus oli seitsemäs erittäin kovatasoisessa sarjassa kadetit 38 kg.

Niilo Nurminen jäi tällä kertaa ilman otteluvoittoa, sijoittuen kahdeksanneksi kadettien 42 kg sarjassa.

Kilpailuihin osallistui 116 painijaa 26:sta painiseurasta. Seurapisteissä Heinolan Isku sijoittui yhdeksänneksi.

Teksti Jorma Kankaanpää